Betöltés/frissítés folyamatban. Kérlek légy türelememmel!
 
Silverfang
egyik legfrissebb kép
Alakváltók
egyik legfrissebb kép
Black Templar Chaplain
egyik legfrissebb kép
Black Saint
egyik legfrissebb kép
"A golf és a háború hasonlít egymásra... csak míg a golfban kis golyókat kell lyukakaba ütni, addig a háborúban kis lyukakat kell golyókkal ütni."
- Michael A. Stackpole: Őrjöngés 2. rész -

Súgó

Felhasználói szabályzat


Általánosságokban

- Azonnali kizárás

- Általános viselkedés

- Formai-tartalmi szabályok

- Moderálás

- Általános szabályok

Regisztráció

- Meghívó

- Regisztráció

Általánosságokban

Azonnali kizárás jár az alábbiakért

- Tilos a meghívó árusítása, cserélgetése valamint az ezekre tett bármiféle kísérlet! Kizárás jár érte

- Többszörös regisztráció. (azaz többször, több néven is regisztrálsz a honlapra és mindegyik regisztrációdat használod.)

Általános viselkedés

- Az oldalon mindenhol tilos az aggresszív viselkedés és a flame.

- Az oldalon a hivatalos nyelv a magyar. Ezt használd. Ha idézni szeretnél idegen nyelven, kérlek az idézet alá írj egy minél pontosabb fordítást, hogy ne csak azok értsék, akik beszélik az adott nyelvet.

- Mielőtt kérdezel olvasd el a Súgó-t és keress a fórumban.

- Más oldalak megszólása nem megengedett.

Formai-tartalmi szabályok

- Ne idézz szükségtelenül sokat. Az egyszeres mélységű idézet elég.

- Ne írj csupa nagybetűvel, mert az azt jelenti, hogy ordibálsz.

- Ne szemetelj sehová! (pl. spammelés).

- Ne használj állandóan gügye nyelvezetet - főként ne topik címben.

- A különösen (és vagy nem a témához illő) vulgáris kifejezések használata illetve személyeskedés tilos!

- Tilos a kereskedelmi célú hirdetés bármilyen formája.

- Ne idézd az előtted szólót!

- Tilos a Warez! (pl.: 'xy kérlek írd már ki nekem ezt-meg-ezt CD-re és küld el, stb...') Természetesen a privát üzeneteket nem tudjuk ellenőrizni, de akár kitiltást is kaphat, aki ilyesmivel nyilvánosan próbálkozik! Honlapokra mutató linkeket természetesen be lehet írni a hozzászólásokba. Hogy azokkal a honlapot látogatók mit kezdenek, az már az ő felelősségük...

- Mindenki a saját hozzászólásaiért felelős. Nem a moderátorok!

Moderálás

- Ne tégy olyan megjegyzéseket, hogy egy topikot zárjanak le, vagy töröljenek. Ezek moderátori döntések. (Ha szükségesnek tartod, véleményed bármely moderátorral megoszthatod privátban. De döntését fogadd el és ne zaklasd folyton ugyanazzal a már eldöntött kérdéssel/problémával!)

- Nyugodtan válaszold meg bárkinek a kérdését, de a moderálást hagyd a moderátorokra.

- Noha az Adminisztrátorok, és a Moderátorok mindent megtesznek, hogy minél hamarabb eltávolítsák a honlapról az általánosan kifogásolható anyagokat, lehetetlen, hogy minden egyes hozzászólást átnézzenek. Ebből adódóan mindenkinek el kell fogania, hogy a honlapon található összes hozzászólás a szerző nézeteit tükrözi, és nem az Adminisztrátorok, Moderátorok, vagy a honlap készítőjének álláspontját - így ők nem vállalnak felelosséget a hozzászólások tartalmáért.

- Aki kitörli egy bejegyzésből egy moderátor/szerkesztő megjegyzését, az figyelmeztetést, rosszabb esetben azonnali kitiltást kaphat.

Általános szabályok

- Ne kérdőjelezd meg a moderátorok döntéseit!

- Az oldalon található anyagokat és a szerkesztőket csak az erre nyitott topic-okban kritizáld!

- A nem megfelelő viselkedes kizárást vonhat maga után!

- Ne kínálj meghívót bárkinek! Csakis ismerősöknek, barátoknak: akik megérdemlik. Ismeretlen személynek soha!

- Aki több mint három hónapon keresztül nem jelentkezik be, az elveszíti az avtárját és az összes shilt-jét!

- Ne tölts fel animal pornót(privátban küld el), pedofil anyagokat(ez még privátban sem kell). Viszont a sado-mazo, a brutalitást ábrázoló képeket/anyagok megengedettek! Természetesen vagy csak művészi keretek közt, vagy pedig szerepjátékhoz köthetően!

- Tilos a rasszista, vallási és politikai ellentétet szító, vagy arra alkalmas anyag feltöltése, vagy az ilyen jellegű hozzászólások/bejegyzések a honlapon! Viszont lehet ezekről írni/beszélgetni, ha egy szerepjáték világhoz/karakterhez kapcsolódnak és nem a valósághoz!

- Tilos sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyülöletkeltő, támadó, vagy bármely más olyan tartalmat, illetve anyagot feltölteni/ily módon hozzászólni egy témához mely törvényt sért.

- Tilos a leírásban önkényuralmi illetve betiltott jelképeket, jelmondatokat használni! (Kivéve, ha egy adott szerepjátékhoz/világhoz hozzátartoznak és azzal kapcsolatban merülnek fel. Ugye egy IIVH-s filmet is nehéz leforgatni horogkereszt nélkül, vagy vörös csillag nélkül...) Ezekkel és a fentiekkel viszont ne éljetek vissza, mert aki elveti a súlykot, kizárást kaphat.

Regisztráció

Meghívó

- Tilos a meghívó árusítása, cserélgetése valamint az ezekre tett bármiféle kísérlet! Kizárás jár érte

- A meghívó felelősséggel tartozik a meghívottjaiért. Azaz ha valakit kitiltunk, meg fogjuk nézni ki hívta meg és kérdőre vonjuk. Esetleg valami büntetést rovunk ki rá (pl shilt megvonás egy időre). Szélsőséges esetben (pl több meghívottját is ki kellett tiltanunk, vagy folyamatosan meghívja ugyanazt a személyt, akit mindig ki kell tiltanuk, akár kitiltás is járhat a meghívónak!)

Regisztráció

- Többszörös regisztráció. (azaz többször, több néven is regisztrálsz a honlapra és mindegyik regisztrációdat használod.)

- Csak egyszer regisztrálj!!! (ellenkező esetben örök kitiltást kaphatsz az oldalról)

- A regisztráció személyre szóló és át nem ruházható. Amennyiben ez mégis megtörténik, az az adott regisztráció törlésével jár.

- Néhány, a regisztrálók által megadott adat tárolásra kerül a Honlap adatbázisában. Ezek az információk semmilyen módon nem kerülnek ki egy harmadik félhez, de az Adminisztrátorok nem tudnak felelősséget vállalni az adatokért például egy esetleges "hacker-támadás" esetén.Fenntartjuk a jogot, hogy a Felhasználói szabályzatot bármikor megváltoztassuk! (legutóbb módosítva: 2021.11.05.)

DarkRPG (2004-2008)