Betöltés/frissítés folyamatban. Kérlek légy türelememmel!
 
Uktena
egyik legfrissebb kép
Toreador
egyik legfrissebb kép
Alakváltók
egyik legfrissebb kép
Cyberpunks
egyik legfrissebb kép
"Nem az a csoda, hogy sosem bukunk el; hanem az, hogy mindig talpra állunk."
- Ismeretlen -

Hírek


Rendszer
ikon
2008.01.07.
III. Sanctum találkozó
Harmadik alkalommal rendezi meg a Sanctum Magyarország legnagyobb WoD és nWoD találkozóját. Az elmúlt találkozók és a nyári tábor tapasztalataiból kiindulva ismét egy fergeteges hangulatú napot tölthetünk el együtt. Február hideg napján összegyûlnek a World of Darkness és a szerepjátékok rajongói, és kellemesen forró teák mellett játszanak vérfagyasztó horror kalandokat. A programok közt szerepjáték, díjátadás, elõadások, plakát vásár, társasjátékok szerepelnek. Az érdeklõdök megismerhetik az új Sötétség Világa játékokat és ha van kedvük ki is próbálhatják.
Rendszer
ikon
2008.01.06.
Avatárok érkeztek
Újabb adag avatár került át a régi honlapról ide. Természetesen ki lett selejtezve pár belõlük, de többségük megmaradt. Hamarosan érkezik a többi régi avatár is, illetve újakra is lehet számítani. (Itt is figyelmeztetnék mindenkit, hogy azokat az avatárokat senki se használja, melyeket a régi honlapon valamely BelsõTag használta! Kivéve, ha már választott magának másikat itt - ha mégis valaki elmarná jogos tulajdonosa elõl az avatárját, sokáig úgysem tarthatja meg, illetve még magára is haragítja a leendõ moderátorokat/szerkesztõket!)
Rendszer
ikon
2007.12.27.
Belépés
Látom több régi felhasználó próbál bejelentkezni ide az új oldalra régi honlapos regjével... Türelem! Amint engedélyezem a belépést, jelezni fogom itt a hírekben. Addig felesleges is próbálkozni!
Rendszer
ikon
2007.12.27.
SlaAnesh
Új kép a galériában!
Rendszer
ikon
2007.12.26.
Új/régi honlap
Itt készül a DarkRPG 2.0... Ám még nincs kész, így kérlek használd az elsõ változatot: http://darkrpg.hu
1 ... 30 31 32 33 34 35
DarkRPG (2004-2008)