Betöltés/frissítés folyamatban. Kérlek légy türelememmel!
 
Uktena
egyik legfrissebb kép
Toreador
egyik legfrissebb kép
Werewolf brothers
egyik legfrissebb kép
Get of Fenris
egyik legfrissebb kép
"Minden Isten hallott: Mi azt akarjuk, hogy az emberfölötti ember éljen."
- Nietzsche -

Spec-Lõszerek minden mennyiségben

Rövid leirás

Az itt található info-kat, technikai adatokat bármely hasonszõrû SF vagy techno szerepjátékhoz felhasználhatod, illetve a Cyberpunk 2020 szabályainak ismeretében könnyedén átkonvertálhatod más rendszerekre. A különbözõ kiegészítõk és lõszerek nem légbõl kapott baromságok, javarészüket már napjaink anti-terrorista és elit alakulatai (SAS, SWAT, SEAL, GSG-9), illetve titkosszolgálatai (CIA, KGB, MOSZAD) is alkalmazzák világszerte.Részletes leírás

kep
minta
"Eszedbe ne jusson. Láttál már Fujiwara HE lõszert? Ha eltalál valami keményet, felrobban. Ha eltalál valami puhát, mint a legtöbb részed, haver, bemegy és aztán durran fel. Úgy tíz másodperc múlva... Hogy minek? Azér', hogy elgondolkozhass rajta..."

Az itt található info-kat, technikai adatokat bármely hasonszõrû SF vagy techno szerepjátékhoz felhasználhatod, illetve a Cyberpunk 2020 szabályainak ismeretében könnyedén átkonvertálhatod más rendszerekre. A különbözõ kiegészítõk és lõszerek nem légbõl kapott baromságok, javarészüket már napjaink anti-terrorista és elit alakulatai (SAS, SWAT, SEAL, GSG-9), illetve titkosszolgálatai (CIA, KGB, MOSZAD) is alkalmazzák világszerte.Letöltéshez jelentkezz be!
DarkRPG (2004-2008)