Betöltés/frissítés folyamatban. Kérlek légy türelememmel!
 
Toreador
egyik legfrissebb kép
Werewolf brothers
egyik legfrissebb kép
Black Saint
egyik legfrissebb kép
Cyberpunks
egyik legfrissebb kép
"...Az ember csak egyetlen józan mentséget hozhat fel arra, hogy uralkodik; mégpedig azt, hogy ezáltal megakadályozza, hogy nála gyengébb képességű emberek uralkodjanak felette."
- Graves -

Quinotaurus

kezdőkép FőKategória Egyéb Feltöltő
avatár
Szahali
Készítő
avatár
Szahali
AlKategória Egyéb
Kapcsolódó link -
Letöltések/nézettség 1
Letöltési/nézettségi szint
Feltöltés dátuma 2009.02.24.
Legutóbbi letöltés/megtekintés 2009.02.24.
Legutóbb szerkesztette Edorn ikon

Csillagok szülöttjeinek legendája


Isten megteremté a Földet és az Eget.

Isten megteremté a Csillagokat, hogy beragyogják az éjszakai sötétségben elveszett földet.

A Csillagokat érzelmeibõl fakadó könnyeibõl teremté meg. Érzelmekbõl, melyeknek még õ maga se volt ura.

Az önállósággal megáldott Csillagok sokasodván lassan nappali fénnyel áldották az éjszakát, s mikor ezt az Úr is látta, megálljt parancsolt:

"Elég legyen! Se több, se kevesebb csillag nem fér el az égen!"

Akadtak engedetlenek, kik a parancsnak ellenszegültek, s gyermekeket nemzettek. Õk voltak azok az érzelmek könnyei, melyeket az Úr még mindig nem hajtott uralma alá.

Végül ítéletet mondott felettük, s ezen Csillagok gyermekeit számûzve az Égrõl, megfosztva õket égi ragyogásuktól a Földre, elemek túlzsúfolt helyére.

Ezen gyermekeknek meghagyta:

"Vissza térhettek az Égre! Ragyoghattok újra több ezer évet, amint nemzõtök kihunyt végleg!..."

Ragyogásuktól megfosztott Csillagok fájdalmukban Istent hibáztatták. Miért õket bünteti, mikor nem õk vétkeztek?! Csupán a vétek gyümölcsei...

Kicsinyes bosszújukban Isten kedvenc gyermekeit, kiket szabad akarattal áldott meg s miután kiûzették õket a paradicsomból engedetlenségük végett, az Úr mindig szeretettel gondolt rájuk, vették célpontul.

Ezért a Fényét Vesztett Csillagok Ádám és Éva gyermekei szabad akaratából vettek el, helyette érzelmeket adtak át nekik.

Melyekkel nem tudtak mit kezdeni, nem tudtak bánni az emberek. Isten negyven napon át és negyven éjszakán át tombolt, miután látta mit tesznek az emberek, míg rá nem jött: az akarat értékesebb lett, hisz kordában tudja tartani a felesleges érzelmeket.

Quinotauruszok féltek az Úr haragjától. Csendben megbújtak a Földön, nehogy elveszítsék a lehetõséget, hogy ismét ragyoghassanak az Égen!

De most sem bírták sokáig tartóztatni magukat. Ha nem is ragyoghattak az égi fénybe, hiú dicsfényt kezdtek vágyni a földön. Idõrõl-idõre feltûntek a halandók elõtt kik Istenként tisztelték õket. Nagy hatalmú szellemekként, dühös démonokként...

A félelem mindig felülkerekedett, hogy a Magasztos figyelmét felkeltik kisded játékaikkal, és rövid fakó földi ragyogásukért elvesztik az Égi fényt. Ezért a kis játék után mindig a feledés sötét homályába vonultak vissza. Várva nemzõjük halványulását, míg végleg ki nem huny fényük.


Alkimisták százai vágyták a Quinotaurus, akár egy csepp vérét is, mely közelebb vihette volna õket az örök élet titkához. Nem törõdve azzal milyen nehéz ilyen égi mannát szerzeni, sokak indultak neki életük nagy keresésének.pdf megnyitásához ajánljuk: Adobe Acrobat Reader ikon


Utolsó 25 hozzászólás

#274 REVAN 2010.12.09., 07:24

Ez most újabb ötletet adott egy modulhoz, vmi sejtelmeshez, lassan kezd körvonalazódni...

#173 Khaos 2009.08.14., 10:26

Ha csak folytatódott volna, remek kis fikcionális kutatómunka indexe lett volna.

Összes hozzászólás (hamarosan)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál, itt teheted meg: regisztráció
DarkRPG (2004-2008)