Betöltés/frissítés folyamatban. Kérlek légy türelememmel!
 
Uktena
egyik legfrissebb kép
Black Templar Chaplain
egyik legfrissebb kép
Black Saint
egyik legfrissebb kép
Cyberpunks
egyik legfrissebb kép
"A golf és a háború hasonlít egymásra... csak míg a golfban kis golyókat kell lyukakaba ütni, addig a háborúban kis lyukakat kell golyókkal ütni."
- Michael A. Stackpole: Őrjöngés 2. rész -

FórumFórum
Kérédsek-Válaszok
Chat
Hibabejelentő


Hozzászólások
(az utolsó 10)

Hajnalra Várva... 2011.07.22.

Nem rossz :)

Lambach

Fomorok 2011.01.23.

Meglepett, hogy még nem volt fent, mert az egyik kedvencem a World of Darkness-ben... Köszönet érte az alkotóknak/fordítóknak és a feltöltőnek is!

Edorn

Bársonyos Homály - Átfogó ismertetõ a Tellúriához 2011.01.09.

Akiben valaha is kérdések merültek fel a WoD másvilágát illetően, nevezzék is bármilyen néven, Umbrának, Yomi-nak, ahogy tetszik, ez megválaszol mindent. Csak ajánlani tudom.

Thersius

Werewolf: The Apocalypse példajáték 2011.01.03.

Köszönöm, hogy felhívtátok rá a figyelmet, máris javítom és elnézést kérek. Kata a saját karaktere, Vörös Árnyék plusz akcióját kapja meg.

Malachy

Werewolf: The Apocalypse példajáték 2010.12.31.

Ó, megvan: "Csabi úgy dönt, elkölt egy Rage pontot azonnali alakváltásért Krinoszba, majd pofán karmolja a támadó Spiráltáncost. Kata két rage pontot óhajt felhasználni, szintén azonnali alakváltásért, a másikat pedig egy plusz cselekedetért."

Mondjuk ahol meg írja a plusz akciót, ott kicsit furán van: "Végezetül Kata megkapja Vevila Rage-ből származó akcióját." Hogy kerül ide Vevila???

Edorn

Werewolf: The Apocalypse példajáték 2010.12.31.

Ott egy rage-ből származó plusz akcióról írnak... Amit mondjuk nem értek honnan jön, nem sikerült kibogarásznom most így gyorsan...

Edorn

Werewolf: The Apocalypse példajáték 2010.12.27.

Az nem zavar senkit senkit hogy a harci kör leírása elég zavaros? Nem tudom a fordítás vagy az eredeti a hibás, ám az első körben alakváltást kezdő Vörös Árny (alias Kate). A megengedett 1 cselekedete mellet, ami az alakváltás, még támad is. ??? Ha írok egy példajátékot legalább jól írjam le... No ezzel persze a cikk íróját kívánom fikázni (kivétel az az eset ha fordítás hibás), de nem tennék közzé egy hibás példajátékot.


Egyébként BÚÉK

penge

Crywen (Bloodlust) 2010.12.25.

Szép Képregény! tetszett!

Lond

Quinotaurus 2010.12.09.

Ez most újabb ötletet adott egy modulhoz, vmi sejtelmeshez, lassan kezd körvonalazódni...

REVAN

Brujah 2010.11.04.

Ez a kép emlékeim szerint az első kiadású alapkönyvben jelent meg hamarabb (mint a Rosszabb a halálnál borítóján). Az már nem biztos, hogy Brujah klán alatt, de maga a kép mindenképpen egy Bujah-ra hajaz... :)

Edorn

DarkRPG (2004-2008)