Betöltés/frissítés folyamatban. Kérlek légy türelememmel!
 
Toreador
egyik legfrissebb kép
Silverfang
egyik legfrissebb kép
Alakváltók
egyik legfrissebb kép
Werewolf brothers
egyik legfrissebb kép
"Az idő a legjobb tanár - eltekintve attól, hogy az összes tanítványát megöli."
- Ismeretlen -

Szépség

kezdőkép FőKategória Egyéb Feltöltő
avatár
Khaos
Készítő
avatár
Khaos
AlKategória Egyéb
Kapcsolódó link khaos.blog.hu
Letöltések/nézettség 1
Letöltési/nézettségi szint
Feltöltés dátuma 2009.08.13.
Legutóbbi letöltés/megtekintés 2010.09.17.
Legutóbb szerkesztette Edorn ikon

Csukott szemek. Békések. Nem mozognak. A pupilla nem türelmetlenkedik, álom nem mozgatja képzelt látvány után a szemgolyót. Mint egy festmény, pazar és egyszerre kontár. Túl hûvösek ezen festmény színei, hidegebbek a decemberi hajnalnál, s mégis, a kép békés. Az apró kis ráncok a szemek mellett sok táncról árulkodnak, hisz sokat nyílt a szem örömtõl, s sokat szárította könny.

Fáradt lehet a temperamentum, ami most is csak ezeken a ráncokon látszik, és az arc sóhajvékony vonalán a szemek és az orr találkozásától lefelé. Ritka ez a kis vonal, s legalább olyan szép. Apró, csak nagyon-nagyon közelrõl látható gödröcskébe fullik a halványka vonal a szemek s az orr között, de a lágy árnyak elrejtik õket is.

A csodás pisze görbék, nem szálasak, nem egyenesek, nem durvák. Finom kis orr szeretõn sokat ért ahoz, akit szeret. Hozzá. Pisszentõ, aranyos kis moccanat, s az orr lágyan engedelmeskedik az ujjnak.

S az ujj lejjebb csusszan s elhagyja a lendület, mielõtt megsértené a szent szögletecskét, az ajkak halovány horizontját. Lázító, halovány barackok, sérthetetlen, kicsike sarkok, a hideg képbõl kivillanó életteli rózsaszirmok. Csókok emlékét õrzik, szenvedélyes, õszinte, hosszú csókokét, fáradt pillanatokét, átizgult sebesre marcangolt idõkét, kicsinyke hajlataikkal, gyakori mosolyokét.

A nyak a következõ, ahol elidõznek a kezek, hisz minden hajlatot ismernek, mindenhol végigjártak már, minden apró ráncocska, minden kecses egyenes, a kulcscsont szögecskéi, a vállak hajlatai...

Bódulat. Illatok és ízek újra, mind újra kell, csókok borítják a nyakat, és mély, hosszú pillanatokig érzi az orr a szédítõ, gyönyörû illatot. Nincs megállás, az élvezet, a vágyódás viszi tovább a kezeket, s a gyönyörû betakart testrõl lekerül a szövet. Meztelenül alszik, s nem érezheti, tudhatja vagy látja, hogy szeretõje így is védtelen ellene. A kezek nyugadalmat lelnek a melleken, remegve érintik hajszálvékonyan a bimbók õrjítõ tereit és járják végig a mellnek minden kis területét. Még a hónalj felé is eljátszanak, s a játszadozó a mellek között kuncog, édes-vidám emlékeket idéz.

Hirtelen csönd, s az orr végigsimítja a hasat, ahogyan a félve ingázó szeretõ egyre lejjebb tart, s csókolja némán a hasnak minden apró kis emlékezetes pontját, megint, s a kezek utakat csinálnak, mozgatnak, lágyan, mindennél udvariasabban nógatják a kecses lábakat félre, s a tekintetek ingadoznak a szemérem felett. Az illat, mint kulcs nyitja a gátlás kapuját, s nincs visszafogás, nem türtõzhet a nyelv, követeli az állandóan, tébolyítóan hiányzó ízeket. Vadul, s minden pillanatban a legteljesebben élvet nyújt, akarja éreztetni hiányát, kelteni igaz érzést, de nincs válasz, s nyáladzó, könnyes pillanatok alatt elvész minden apró türelem, a vágy feszíti a testet, a nadrág gombja elpattan, és egy józan pillanatban érzi, látja még kettejüket az eggyéválás elõtt. Extázisban vergõdik hosszú percekig, s nem lát már, hörgõ, szûzies hangokat hallat a néma szobában, lihegve, verejtékkel eszmélve hajol csókért, s élvez. Testét feszíti a pillanat, és a hév, mintha gerince eltörni készülne a súly alatt, roskad a mellek közé, piheg.

Felnéz, támaszkodik karjaira, s elméjébe kés hasít; csókot vesz el, de szeretõje ajka hideg, válasza nincs. Lenéz magukra, s könnyeivel borítja a csendes hûvös arcot. Távozik belõle, megtörli minden apró szegletét, betakarja ismét, majd csókot ad, és ágya szélérõl, végtelen hosszan, hajnalig üli néma, fájdalmas torát.pdf megnyitásához ajánljuk: Adobe Acrobat Reader ikon


Utolsó 25 hozzászólás

Összes hozzászólás (hamarosan)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál, itt teheted meg: regisztráció
DarkRPG (2004-2008)