Betöltés/frissítés folyamatban. Kérlek légy türelememmel!
 
Black Templar Chaplain
egyik legfrissebb kép
Black Saint
egyik legfrissebb kép
Dark Angel Chaplain
egyik legfrissebb kép
Cyberpunks
egyik legfrissebb kép
"Hülyékkel vagyok körülvéve... csak én vagyok zöld aktatáska."
- RobarTigez -

Szépség

kezdőkép FőKategória Egyéb Feltöltő
avatár
Khaos
Készítő
avatár
Khaos
AlKategória Egyéb
Kapcsolódó link khaos.blog.hu
Letöltések/nézettség 1
Letöltési/nézettségi szint
Feltöltés dátuma 2009.08.13.
Legutóbbi letöltés/megtekintés 2010.09.17.
Legutóbb szerkesztette Edorn ikon

Csukott szemek. Békések. Nem mozognak. A pupilla nem türelmetlenkedik, álom nem mozgatja képzelt látvány után a szemgolyót. Mint egy festmény, pazar és egyszerre kontár. Túl hûvösek ezen festmény színei, hidegebbek a decemberi hajnalnál, s mégis, a kép békés. Az apró kis ráncok a szemek mellett sok táncról árulkodnak, hisz sokat nyílt a szem örömtõl, s sokat szárította könny.

Fáradt lehet a temperamentum, ami most is csak ezeken a ráncokon látszik, és az arc sóhajvékony vonalán a szemek és az orr találkozásától lefelé. Ritka ez a kis vonal, s legalább olyan szép. Apró, csak nagyon-nagyon közelrõl látható gödröcskébe fullik a halványka vonal a szemek s az orr között, de a lágy árnyak elrejtik õket is.

A csodás pisze görbék, nem szálasak, nem egyenesek, nem durvák. Finom kis orr szeretõn sokat ért ahoz, akit szeret. Hozzá. Pisszentõ, aranyos kis moccanat, s az orr lágyan engedelmeskedik az ujjnak.

S az ujj lejjebb csusszan s elhagyja a lendület, mielõtt megsértené a szent szögletecskét, az ajkak halovány horizontját. Lázító, halovány barackok, sérthetetlen, kicsike sarkok, a hideg képbõl kivillanó életteli rózsaszirmok. Csókok emlékét õrzik, szenvedélyes, õszinte, hosszú csókokét, fáradt pillanatokét, átizgult sebesre marcangolt idõkét, kicsinyke hajlataikkal, gyakori mosolyokét.

A nyak a következõ, ahol elidõznek a kezek, hisz minden hajlatot ismernek, mindenhol végigjártak már, minden apró ráncocska, minden kecses egyenes, a kulcscsont szögecskéi, a vállak hajlatai...

Bódulat. Illatok és ízek újra, mind újra kell, csókok borítják a nyakat, és mély, hosszú pillanatokig érzi az orr a szédítõ, gyönyörû illatot. Nincs megállás, az élvezet, a vágyódás viszi tovább a kezeket, s a gyönyörû betakart testrõl lekerül a szövet. Meztelenül alszik, s nem érezheti, tudhatja vagy látja, hogy szeretõje így is védtelen ellene. A kezek nyugadalmat lelnek a melleken, remegve érintik hajszálvékonyan a bimbók õrjítõ tereit és járják végig a mellnek minden kis területét. Még a hónalj felé is eljátszanak, s a játszadozó a mellek között kuncog, édes-vidám emlékeket idéz.

Hirtelen csönd, s az orr végigsimítja a hasat, ahogyan a félve ingázó szeretõ egyre lejjebb tart, s csókolja némán a hasnak minden apró kis emlékezetes pontját, megint, s a kezek utakat csinálnak, mozgatnak, lágyan, mindennél udvariasabban nógatják a kecses lábakat félre, s a tekintetek ingadoznak a szemérem felett. Az illat, mint kulcs nyitja a gátlás kapuját, s nincs visszafogás, nem türtõzhet a nyelv, követeli az állandóan, tébolyítóan hiányzó ízeket. Vadul, s minden pillanatban a legteljesebben élvet nyújt, akarja éreztetni hiányát, kelteni igaz érzést, de nincs válasz, s nyáladzó, könnyes pillanatok alatt elvész minden apró türelem, a vágy feszíti a testet, a nadrág gombja elpattan, és egy józan pillanatban érzi, látja még kettejüket az eggyéválás elõtt. Extázisban vergõdik hosszú percekig, s nem lát már, hörgõ, szûzies hangokat hallat a néma szobában, lihegve, verejtékkel eszmélve hajol csókért, s élvez. Testét feszíti a pillanat, és a hév, mintha gerince eltörni készülne a súly alatt, roskad a mellek közé, piheg.

Felnéz, támaszkodik karjaira, s elméjébe kés hasít; csókot vesz el, de szeretõje ajka hideg, válasza nincs. Lenéz magukra, s könnyeivel borítja a csendes hûvös arcot. Távozik belõle, megtörli minden apró szegletét, betakarja ismét, majd csókot ad, és ágya szélérõl, végtelen hosszan, hajnalig üli néma, fájdalmas torát.pdf megnyitásához ajánljuk: Adobe Acrobat Reader ikon


Utolsó 25 hozzászólás

Összes hozzászólás (hamarosan)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned! Ha még nem regisztráltál, itt teheted meg: regisztráció
DarkRPG (2004-2008)