Betöltés/frissítés folyamatban. Kérlek légy türelememmel!
 
Toreador
egyik legfrissebb kép
Silverfang
egyik legfrissebb kép
Black Saint
egyik legfrissebb kép
Get of Fenris
egyik legfrissebb kép
"Minden Isten hallott: Mi azt akarjuk, hogy az emberfölötti ember éljen."
- Nietzsche -

Akaratok viadala

Rövid leirás

Történetvázlat a Középkor: Vámpír szerepjátékhoz, a White Wolf Publishing, INC. által kiadott "Clash of Will" kiadvány alapján.Részletes leírás

Az Úr 1197. évében...

Sötét akaratok feszülnek egymásnak a birtokokért vívott, végtelennek tûnõ háborúban. Vámpírkirályok és vazallusaik küzdenek a tejhatalomért, vérért és a vadászterületekért. A föld hatalom, ahogy a halandók feletti uralom is erõt jelent ebben a végzetes és erõszakos árnyékháborúban.


Több, mint nyolcszáz évvel ezelõtt...

A hatalmasok háborújában mindenki csupán egy báb, melyet irányítanak. Csak idõ kérdése, hogy a halhatatlannak hitt lelkek közül végül kinek kell a következõ éjszaka szembenéznie az örök kárhozattal és a végsõ halállal.


Britanniában...

Évszázadok óta, a hatalmas Mitrász király uralkodik vasmarokkal meghódított földjei felett. A matuzsálem akarata kontinenseken át tör egyre elõrébb és elõrébb, hogy bekebelezzen mindent és mindenkit. Sokan hódolnak meg és hajtják meg fejüket a fenséges célok érdekében...


... de mindig akadnak kivételek...

Nem messze Londontól, Galtre grófságban, mely a vámpírmatuzsálem, Mitrász birtokainak szomszédságában fekszik, sötét ármány készülõdik az uralkodó hatalom ellen...


... akik ellenállnak...

... felvéve a kesztyût az évezredes elõjogokkal és Káin törvényeivel.


Nottingham brujah-i... kik Karthágó óta gyûlölik a kékvérûeket, akik egész Britanniára rátették mocskos kezüket... talán õk állnak az összeesküvés hátterében?


Vagy a frankhonból érkezett Rózsák klánja, kik halálos ellenfélként szállnak be a szûnni nem akaró küzdelembe, hogy bizonyítsák, szépségük és finom manipulációik végül térdre kényszerítik majd a vénséget és vazallusait?


... halandók törnek meg az egymásnak feszülõ akaratok súlya alatt...

... felhergelt fenevadak törnek elõ a vadonból, hogy örökre szóló leckét adjanak az óvatlan élõholtaknak...

... az egyház hatalmas máglyái és égre emelt keresztjei köré gyûlt szerzetesek, papok és lovagok ontják mártírként vérüket és törnek rá a nappali órákban az óvatlanokra hitük erejével...... vajon mely vérrel és tûzzel vívott küzdelem tesz majd pontot a fékevesztett ellenségeskedések végére?

... kik buknak el és kik lesznek majd a gyõztesek?Kinek az akarata gyõzedelmeskedik majd?


------------


Történetvázlat a Középkor: Vámpír szerepjátékhoz, a White Wolf Publishing, INC. által kiadott "Clash of Will" kiadvány alapján.


22 oldalas, formázott word dokumentum.Letöltéshez jelentkezz be!
DarkRPG (2004-2008)