Betöltés/frissítés folyamatban. Kérlek légy türelememmel!
 
Toreador
egyik legfrissebb kép
Black Templar Chaplain
egyik legfrissebb kép
Black Saint
egyik legfrissebb kép
Cyberpunks
egyik legfrissebb kép
"Nem az a csoda, hogy sosem bukunk el; hanem az, hogy mindig talpra állunk."
- Ismeretlen -

Letöltések

Cyberpunk 2020 - Rendszer

kép
Alternativ bioware rendszerek

"2020 után a bioware-ek már eléggé elterjedtek az Utcán (persze azok körében akik ki tudták fizetni...). Ez volt a rémálom a rendfenntartó szervek számára: nem elég, hogy megjelent a túlkibernetizáció, most már gyorsabbak és erõsebbek is lettek a félõrültek. A cégek persze felfedezték a lehetõséget és a kibernetika gyártó cégek elkezdtek a bioware felé orientálódni. Ez rengeteg különféle biowaret eredményezett, meg azt, hogy rájöttek: néhány implantot fel lehet váltani hússal. Lehet, hogy klónozott, módosított hússal, de akkor is hússal. Ekkor kezdõdött meg a bioware forradalma, amellyel le akarja váltani a 'fémet'."

2008.06.01.
kép
Cyberware lista

Nyolc oldalas, lényegretörõ cyberware lista. Csak a legszükségesebb információkkal, táblázatokba rendezve.

2008.06.01.
kép
Fegyverlista

11 oldalnyi fegyver a Cyberpunk 2020 világához.

2009.01.11.
kép
Géppé Válni

Alternatív szabályok az emberség és empátia vesztésre, a Grimm's Cybertales nyomán.

2008.12.15.
kép
Közelharc

Az alapkönyv szegényes közelharci szabályait és lehetõségeit bõvíti ki. Új manõverek, támadások, szabályok fegyvertörésre, lefegyverzésre, öklelésre...

2009.03.03.
kép
PanzerBoy jármûharc szabályok

Manõverek, módosítók, ütközés, sebzés meghatározó táblázatok.

2008.12.15.
kép
Stukker-lõszerek

Akik még sohasem álmodoztak arról, hogy a punkjuk miféle speckó, csak neki készített stukkerrel a matraca alatt fogja álomra hajtani a fejét, azok akár bele se vágjanak az alábbiak megemésztésébe. Nekik bõven megfelelnek a tucat-dörrenõk (igen, azokkal is ugyanúgy haza lehet vágni bárkit) - kár ilyesmire elszórniuk azt a keservesen összekapart eurót...

2008.10.07.

Letöltések

Ezen oldalrészen különböző - elsősorban 'dark' hangulatú - szerepjátékokhoz találsz különböző kiegészítőket, karakterlapokat, segédleteket letölthető formában. A letöltések rangokhoz vannak kötve, illetve shilt-ért cserébe lehet letölteni őket. Hogy ez pontosan mit jelent, nézd meg a súgóban.

Feltéltések

A honlap ezen részén tölthetsz fel anyagokat a honlapot látogató többi szerepjátékos részére. természetesen az anyag nem kerül ki azonnal a honlapra! Kikerülés előtt átnézzük, ha szükséges formázzuk/javítjuk.

DarkRPG (2004-2008)