Betöltés/frissítés folyamatban. Kérlek légy türelememmel!
 
Silverfang
egyik legfrissebb kép
Werewolf brothers
egyik legfrissebb kép
Dark Angel Chaplain
egyik legfrissebb kép
Cyberpunks
egyik legfrissebb kép
"Nem az a csoda, hogy sosem bukunk el; hanem az, hogy mindig talpra állunk."
- Ismeretlen -

Letöltések

Cyberpunk 2020 - Világ

kép
Cégleírás - OTEC

Cégleírás: Oceán Technológiai és Energiaipari Vállalat

2008.06.01.
kép
Cégleírás - Transcon

Cégleírás: Transcon

2008.06.01.
kép
Mélyûr

Mélyûr kiegészítõ a Cyberpunk 2020-hoz.

2009.08.06.
kép
Õszpenge

"Az Õszpenge egy fegyverkereskedelemmel foglalkozó bûnszövetkezet, melynek Night Cityben van a központja. Csak kuncsaftjaik és néhány kiválasztott tud létezésérõl. Ez a szervezet egy Yakuza botrány hamvaiból nõtte ki magát kis utcai lebujból nemzetközi üzletté, mindössze röpke 7 év alatt..."

2008.07.07.
kép
Spec-Lõszerek minden mennyiségben

Az itt található info-kat, technikai adatokat bármely hasonszõrû SF vagy techno szerepjátékhoz felhasználhatod, illetve a Cyberpunk 2020 szabályainak ismeretében könnyedén átkonvertálhatod más rendszerekre. A különbözõ kiegészítõk és lõszerek nem légbõl kapott baromságok, javarészüket már napjaink anti-terrorista és elit alakulatai (SAS, SWAT, SEAL, GSG-9), illetve titkosszolgálatai (CIA, KGB, MOSZAD) is alkalmazzák világszerte.

2008.10.07.
kép
Tokyo

Ez az összeállítás azoknak készült, akik Tokióban akarnak kalandokat mesélni játékosaiknak.

2008.09.05.

Letöltések

Ezen oldalrészen különböző - elsősorban 'dark' hangulatú - szerepjátékokhoz találsz különböző kiegészítőket, karakterlapokat, segédleteket letölthető formában. A letöltések rangokhoz vannak kötve, illetve shilt-ért cserébe lehet letölteni őket. Hogy ez pontosan mit jelent, nézd meg a súgóban.

Feltéltések

A honlap ezen részén tölthetsz fel anyagokat a honlapot látogató többi szerepjátékos részére. természetesen az anyag nem kerül ki azonnal a honlapra! Kikerülés előtt átnézzük, ha szükséges formázzuk/javítjuk.

DarkRPG (2004-2008)