Betöltés/frissítés folyamatban. Kérlek légy türelememmel!
 
Uktena
egyik legfrissebb kép
Alakváltók
egyik legfrissebb kép
Dark Angel Chaplain
egyik legfrissebb kép
Get of Fenris
egyik legfrissebb kép
"Bocsáss meg az ellened vétkezőknek, de vésd jól az eszedbe őket!"
- Ismeretlen -

Letöltések

Cyberpunk 2020 - Világ

kép
Cégleírás - OTEC

Cégleírás: Oceán Technológiai és Energiaipari Vállalat

2008.06.01.
kép
Cégleírás - Transcon

Cégleírás: Transcon

2008.06.01.
kép
Mélyûr

Mélyûr kiegészítõ a Cyberpunk 2020-hoz.

2009.08.06.
kép
Õszpenge

"Az Õszpenge egy fegyverkereskedelemmel foglalkozó bûnszövetkezet, melynek Night Cityben van a központja. Csak kuncsaftjaik és néhány kiválasztott tud létezésérõl. Ez a szervezet egy Yakuza botrány hamvaiból nõtte ki magát kis utcai lebujból nemzetközi üzletté, mindössze röpke 7 év alatt..."

2008.07.07.
kép
Spec-Lõszerek minden mennyiségben

Az itt található info-kat, technikai adatokat bármely hasonszõrû SF vagy techno szerepjátékhoz felhasználhatod, illetve a Cyberpunk 2020 szabályainak ismeretében könnyedén átkonvertálhatod más rendszerekre. A különbözõ kiegészítõk és lõszerek nem légbõl kapott baromságok, javarészüket már napjaink anti-terrorista és elit alakulatai (SAS, SWAT, SEAL, GSG-9), illetve titkosszolgálatai (CIA, KGB, MOSZAD) is alkalmazzák világszerte.

2008.10.07.
kép
Tokyo

Ez az összeállítás azoknak készült, akik Tokióban akarnak kalandokat mesélni játékosaiknak.

2008.09.05.

Letöltések

Ezen oldalrészen különböző - elsősorban 'dark' hangulatú - szerepjátékokhoz találsz különböző kiegészítőket, karakterlapokat, segédleteket letölthető formában. A letöltések rangokhoz vannak kötve, illetve shilt-ért cserébe lehet letölteni őket. Hogy ez pontosan mit jelent, nézd meg a súgóban.

Feltéltések

A honlap ezen részén tölthetsz fel anyagokat a honlapot látogató többi szerepjátékos részére. természetesen az anyag nem kerül ki azonnal a honlapra! Kikerülés előtt átnézzük, ha szükséges formázzuk/javítjuk.

DarkRPG (2004-2008)